Lately

Fin fin søndag. 

Fin fin mandag. Var på Zacapa smaking med jobben, noe som var både interessant og overraskende godt! Zacapa er en mørk rom som blir produsert i Guatemala, og vi fikk hele historien bak. Mario, foredragsholderen, var flink og engasjerende, så de to timene det tok å fortelle om det hele, var helt overkommelig.Fin fin tirsdag. Etter jobb var jeg igjennom en helsikkes treningsøkt sammen med en personlig trener. sliten er det lenge siden jeg har vært! Hun klarte virkelig å presse meg til siste slutt. Hver eneste muskel i kroppen dirret når jeg var ferdig, og jeg er så stiv og støl i dag at du aner det ikke!! Men det føles godt, da vet jeg at jeg har gjort en real innsats :) 
Etter trening bar det avgårde til en venninne, hvor jeg ble vartet opp med både middag og kake. Veldig koselig. Og siden mannen hennes jobbet sent, tok jeg på meg oppgaven med å varte henne litt opp også, med en bukett hvite roser.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits