Lillejulaften

Ja, så var julen her igjen. Ettersom man blir voksen er ikke julen helt det samme lenger. Da jeg var liten kriblet det i hele kroppen og jeg slet med å få sove på lillejulaften. Jeg var stort sett alltid oppe først på julaften, og da benket jeg meg foran tven med julestrømpen og alle juleklassikerne på tv. Tiden gikk såå sakte på dagen, og jeg syntes de voksne brukte en evighet ved middagsbordet! Nå har jeg rukket å bli 25. Jeg elsker fremdeles julen, men setter nå pris på den på en helt annen måte. Jeg elsker å ligge på sofaen på formiddagen å se Tre nøtter til Askepott (til tross for den utrolig dårlige dubbingen) og alle Disney klassikerne, tradisjonen tro. Lukten av pinnekjøtt i hele huset får magen til å rope etter mat. Nå elsker jeg å bruke lang tid ved middagsbordet for å nyte maten og skravle om året som har gått. Å tilbringe tid sammen med familien, senke skuldrene og bare nyte kvelden. Det er selvfølgelig fremdeles spennende med julegavene, men jeg setter minst like stor pris på å gi bort gaver. Det er så kjekt å se ansiktsuttrykket til folk når de åpner gavene fra meg og jeg kan se at de virkelig setter pris på det de får!

I kveld har jeg tilbrakt tid med familien i to forskjellige besøk. Overlevering av gaver, julekvelds, skravling, litt rødvin og selvfølgelig Grevinnen og hovmesteren. Jeg ler like mye hvert år, jeg.
"Sunshine in the moooorning" 
Nå sitter jeg hjemme på sofaen og ser Coldplay konserten på TV2. Herlighet som jeg elsker Coldplay!! Når Viva la Vida kom i sted fikk jeg ca like mye frysninger som jeg fikk da jeg stod på Koengen og så dem live for to år siden. Nå skal jeg nyte resten av konserten og kvelden før kvelden.
Ha en fin kveld, dere!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits