Snowflakes
Endelig kom snøen. Fuglene vet jeg har ventet på det! Jeg elsker snø! Det er så koselig. Det fremmer julestemningen og gjør mørke vinterkvelder lysere. Og den knakende lyden under føttene når man går tar meg tilbake til barndommen. Dere vet, da du maste på mor og far om å finne frem akebrettet i det de første snøflakene bestemte seg for å bli liggende på bakken. Alle snøenglene du har laget opp gjennom årene. Snøballkrigene du hadde, da det var jentene mot guttene, og du løp hylende avgårde i frykt for å bli truffet, men egentlig var det bare gøy. Kanskje var du forelsket, og mens tusenvis av vakre snøkrystaller dalte ned fikk du et kyss som fikk det til å krible fra topp til tå. Og som fikk deg til å glemme at du var så kald at du ikke lenger kjente tærene dine. 
Snøen og kulden er også en god unnskyldning for å krølle seg sammen i sofaen, innpakket i et varmt teppe og drikke kakao og se en god film. Eller man kan kle seg og stikke på fjellet for å stå på ski. Jeg har et håp om at snøen blir liggende, og at det snart daler ned mer hvitt vidunder. Jeg vil gjøre alt det nevnte og nyte vinteren. La det lave ned!


Årets søteste juletre?Når en pepperkakebaker baker pepperbakerkaker....


 

Én kommentar

thereturn

07.12.2011 kl.22:59

jeg bare elsker snø <3

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits