Come meet me in the bathroom stall and show me why you deserve to have it all

Først og fremst; da jeg våknet i går var jeg glad jeg var i live. Uværet som herjet over Bergen natt til i går var heftig. Jeg bråvåknet av lyden av tordenskrall ut av en annen dimensjon! I min halvvåkne/halvveis i drømmeland tilstand innbilte jeg meg på et tidspunkt at lynet kom til å slå ned inn gjennom vinduet og treffe meg der jeg lå å gjemte meg under dynen. Men etter en stund (som føltes som en evighet) hørte jeg tordenskrallene bli fjernere og fjernere, og jeg kunne slippe det faste taket jeg hadde på dynen over ørene, og falle i søvn igjen.
Når vi satt rundt forkostbordet føltes det naturlig å ta opp det heftige uværet som diskusjonstema, og jeg bare "Høøøøørte dere det sinnsyke tordenværet i natt, eller?!?" Og hva skjedde? Begge to bare "Hæ? Torden? Hørte ingenting, vi!" DA. Da, dere, snakker vi om å sove som en stein!!!

Neglefin for anledningenUansett. I går kveld trosset vi Berit, eller dattera til Berit eller hvem det nå er som herjer ute, for en tur på byen. Dermed endte vi ute i gamle trakter på vors, hvor det dukket opp gamle kjenninger vi ikke hadde sett på år. Bokstavelig talt! Det vil si, det var egentlig en fest, men vi brukte den til vors og stakk videre til byen i 12-tiden. Vi endte på Ricks hvor vi møtte noen kompiser av venninnen min. Og etter hvert kom en annen venninne av meg også. En som egentlig hadde sagt hun ikke skulle ut. Men dere vet hvordan det er.. Er ikke allid like lett å holde seg hjemme. Jaja, det ble både latter og moro. Vi rocket i en periode dansegulvet, og jeg ble utsatt for mye smiger. Men det skal man jo ikke klage på. Og best av alt; jeg brukte ikke en eneste krone på byn!

Win!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits