Little Steven

Det har vært en del blest i media i det siste om at Bruce Springsteen har valgt å returnere til Bergen for å gjøre en ny konsert. Sist han var her var i 2009 og da spilte han to konserter. Interessen for Bruce er stor her i byen, senest i sted leste jeg om noen som hadde lagt seg til å campe utenfor billettutsalget i Grieghallen hele to døgn(!!) før salget startet for å sikre seg billetter. I dette været.. Det er hva jeg kaller blodfans!
Da Bruce var i Bergen sist var jeg og en venninne så heldig at vi helt tilfeldig møtte på Little Steven, eller Steven van Zandt som han egentlig heter, på Bocca en mandagskveld vi var ute. Samt resten av bandet til Bruce. Noe som resulterte i en artig kveld og gratis konsert på meg dagen etter. Jeg har virkelig latterlig mye flaks når det kommer til slikt! Dere husker vel kanskje at jeg fortalte i sommer at vi møtte hele crewet til Kanye West på byen? Noe som resulterte i todagers festing med dem, gratis konsert og et backstage party hvor vi fikk møte selveste Kanye. Iiiiik!
Jeg må si jeg kan bli vant til å ha slik flaks, altså :)

Her ser dere et bilde av meg og Little Steven fra den mandagskvelden en gang i juni 2009. Bildet er overhodet ikke noe flatterende for min del, men jeg tenkte å dele det med dere likevel. Prøv å ikke le. Kanskje noen av dere er Bruce Springsteen fans?

2 kommentarer

may-teresa

29.11.2011 kl.13:55

så fin blogg du har! :-)

Katrine

07.12.2011 kl.22:34

Har du klippet meg ut av bildet? Im disappointed... Anyway, I'm your lucky charm. Jeg har alltid hatt en finger med i spillet når du har fått disse tingene :P HAHA!! Don't forget about meeeee

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits