Siden sist..

..har jeg vært i en hyggelig butikk hvor de hadde dette koselige budskapet. Sånt blir man glad av :)..har det vært kaldt ute. Så kaldt at jeg måtte kle meg i lue og hansker og skjerf og det som hører med. Så kaldt at jeg trodde vinteren endelig(!) var kommet. Men så ble det plutselig regn og vind og storm igjen, og håpet om ekte vinter og snø forsvant.


..har jeg og roomie lekt rørleggere. Hvem trenger rørlegger når man kan fikse det selv?
Rørlegger er for pyser!!

 

Og nå skal jeg snart på jobb. Det frister lite å bevege seg utenfor døren. Ut i regnet og vinden. Ut fra vår veldig koselige stue. Vi har nemlig fått på plass julepynten. Adventsstake og nisser. Julekalender på veggen og juleduk på bordet. Men.. Må man, så må man. Jeg har fremdeles morgendagen, o'herlige søndag.

Nyt lørdagskvelden folkens!

3 kommentarer

may-teresa

26.11.2011 kl.21:05

så fin blogg du har! :-)

aquaamarin

26.11.2011 kl.21:07

Hei!

jeg har laget meg en ny blogg for ikke så lenge siden,og jeg lurte på om du ville ta en tur innom og legge igjen en kommentar.Da hadde jeg blitt kjempe glad.

ps-likte bloggen din<3

Karita Moen

26.11.2011 kl.21:10

Hei! Kjempefin blogg, ha en super lørdagskveld, kos deg masse :)

- Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake :)

-Konkurranse foregår på bloggen min nå frem til midnatt. Premie.

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits