Kvalitetslørdag

Gårsdagen var meget koselig. Og morsom! Lenge siden jeg har ledd så mye. Først møtte jeg min veldig gode venninne Gabriela i byn, og vi stakk på Zupperia for å spise lunsj. Mett og god vandret vi avgårde på shopping, og det ga uttelling. Jeg fant meg endelig en dressjakke som satt fint på, hurra. Og på hun andre ble det både kjoler i flertall og ny jakke. Jeg hang i tillegg av en kjole. Tror jeg må stikke å kjøpe den i morgen. Det eneste er at den må evt sys inn, for overdelen er altfor stor..
Sånn er det når man er født med brede hofter og smale skuldre.


Da vi var lei av shopping satte vi oss ned på en uteservering, pakket oss inn i tepper og drakk varm kaffe mens vi skravlet i timesvis om alt og ingenting. Det ble mye latter av både gammelt og nytt sladder. Men etter hvert begynte det å bli kaldt, så da endte vi opp med å gå hjem til hun andre hvor det ble taco og mer latter. Og jeg fikk vist frem mine handy man skills da jeg tok på meg oppgaven med å skifte spotter på kjøkkenet. For vet du hva? "De har ikke virket siden vi flyttet inn hit de." Hallo, tenkte jeg, noe må gjøres. Og så ble det lys.
Etter middag og litt tv-titting klarte jeg å overtale hun andre til å spille Super Mario. Og hurra for at jeg fikk overtalt henne, for det er det morsomste jeg har gjort på lenge! Super Mario på Wee er latterlig gøy, og vi ble sittende å spille i en evighet. Min allerede skrantende stemme fikk kjørt seg, så i dag er jeg tilbake til nesten ingen stemme igjen. Men totally worth it.
 

5 kommentarer

HEDDA

13.11.2011 kl.15:36

Fint design! Ha en fin søndag! Blir kjempe glad hvis du tar en titt innom bloggen min tilbake :)
fin blogg du har :-))

susga- Susanne Glenna Arntzen

13.11.2011 kl.15:43

Så fin blogg!

Ha en fin dag:)

Vanessa Andersen

14.11.2011 kl.19:01

herlige bilder :)

Kathrine

16.11.2011 kl.13:48

Takk for det, alle fire :)

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits