It's friday night

Etter en noenlunde hektisk dag på jobb, var det godt å komme hjem, synke ned i sofaen og spise middag. Deretter bar det rett i seng for å få seg litt søvn ettersom at jeg skal på jobb igjen nå i i kveld. Da vekkerklokken ringte var jeg helt i ørska! Å våkne og tro at det er morgen, for så å finne ut at det er kveld og at jeg snart skal på jobb igjen.. Ingen god følelse! Men nå har jeg kommet litt til meg selv igjen. I tillegg fikk jeg en mld om at jeg ikke trengte å komme inn helt ennå fordi det var så stille og ingenting å gjøre. Dermed har jeg litt lenger tid å våkne ordentlig på, deilig. Så nå blir det snart en kopp kaffe og litt Idol titting, før jeg må avgårde på jobb for andre gang i dag.

I går var jeg forresten på shopping med en venninne. Målet var noen varme vinter klær, typ gensre, for det har jeg altfor lite av. Men hva kom jeg hjem med? To skjorter (den ene er den på bildet) og en anorakk.. Typisk meg! Kommer aldri hjem med det jeg opprinnelig gikk ut for å kjøpe. Men når det er sagt, så er jeg veldig fornøyd med innkjøpene :)

Men nå er det tid for kaffe og Idol.
Kos dere med herlig frifredag, så skal jeg ha det gøy på jobb så lenge :)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits