Christmas is all around

Vi er midt i oktober, men julen er allerede i full anmarsj rundtom i Norges butikker. Juletrekuler og julestjerner. Advendtsstaker og juletreføtter. Det er ikke snø ute, men det er jammen begynt å bli kaldt! Og det kjennes som en stor kontrast til hvordan jeg opplevde starten på julemaset i fjor! Da gikk jeg rundt i sandaler og sommerkjoler. Temperaturen var rundt 30°C og vi kunne ligge på stranden å deige oss. Fantastisk!
Nå derimot.. Nå blåser det stiv kuling, regner sidelengs og gradestokken viser laaaaaaangt under 30°C. Men jeg gleder meg likevel litt til jul. Til å pynte leiligheten med juledekorasjoner og til å krype sammen i sofakroken med en varm kakao og høre på julemusikk. Men, det er fremdeles en goood stund igjen til jul, og jeg er i grunn i mot at butikkene hyper julen sånn opp så tidlig på året! Likevel tjuvstartet jeg bittelitte granne med både kakemenn og julebrus i helgen ;) Men resten, det sparer jeg til desember!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits