Litt syt og klag og litt bryllupsbilder

Da er det søndag, gitt. Jeg kan tenke meg at det er mange slitne sjeler der ute, som ligger som slakt på sofaen og sverger til at de aldri skal drikke igjen. Jeg har selv vært der. Men jeg er ikke der i dag. Jeg har hatt jobbehelg.(Har fremdeles jobbehelg.) Jeg har vel strengt tatt heller vært med å bidra til at folk ikke tåler tanken på alkohol i dag. Og noen av dem jeg har skjenket i løpet av helgen har søren meg godt av å ligge hjemme å rope på elgen! Enkelte mennesker er bare så ufattelig frekk i trynet. Da frister det mer å kaste drinken i trynet på dem enn å smile pent og late som om jeg er verdens hyggeligste menneske. Men men, nok klaging.

Eller nei. Litt mer. Da jeg skulle hjem fra jobb natt til i går ble jeg møtt med en jævla parkeringsbot under vindusviskeren min.. Akkurat der og da var jeg strengt tatt både for sliten og trøtt til å bry meg, men hatet mot parkeringsvakter ble med ett ganske mye større da jeg våknet dagen derpå og skjønte at jeg ikke hadde drømt det!

Meeeen men, over til noe mer hyggelig.
Jeg fyrer løs med enda en runde bryllupsbilder jeg. Håper ikke dere er lei ;)

Ha en fortsatt fin søndag!

Mann & kone


En lykkelig brudgom


Og litt behind the scenes


Forloverne


Fine brudeparet


Noen som sa turtelduer?


Klirr klirr klirr


Så holdt de fine taler til hverandre, og nesten samtlige jenter i lokalet satt å snufset ;)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits