Bali 2

Da fortsetter jeg fortellingen om eventyret Bali.

Dag 5
Aleksandra, Wesley, Victoria og jeg dro avgårde til Nusa Dua for å prøve ut litt vannsport denne morgenen. Det ble til at vi kjørte tube (sånn ring etter båt) og vannscooter. Og det var like gøy som alltid. Klamret meg fast for harde livet på tuben, var livredd for å falle av i den sinnsyke farten, hehe. Men det gikk bra og jeg koste meg og lo så mye at jeg var sikker på at kreftene i armene skulle svikte. Vi kjørte to i en tube og da det var Aleksandra og Wesley sin tur gikk det maks 2 minutter før de hoppet på en bølge, snurret rundt og falt pladask i vannet. Meg og Victoria satt i båten og lo oss halvt ihjel, for det så rimelig komisk ut!
Etter tubekjøringen var det klart for å kjøre vannscooter. Noe jeg elsker! Det kjipe var at vi var nødt til å ha med oss en instruktør når vi kjørte, government rules. Jeg trodde det kom til å ødelegge moroa litt, men heldigvis ikke. Han satt bakpå og pekte bare retningen jeg skulle kjøre i, så kunne jeg kjøre selv, så fort jeg ville. Og siden jeg elsker fart og spenning, så var det klampen i bånn og suse avgårde på maks fart i bølgene. Gøy gøy gøy! :)
(Vi la fra oss kameraene i skapet, så har ingen bilder fra dette)
Vi dealte inn øl i prisen ;)
 

Da vi var ferdige der dro vi til Geger Beach, da stedet hvor vannsporten holdt til ikke akkurat egnet seg for bading. Der ble vi i et par timer og bare slappet av og nøt det fine været og den herlige badetemperaturen.
Nok en hindu seremoni finner sted på stranden


Takk gud for solbriller, jeg er ikke akkurat et glansbilde på stranden!
På kvelden dro vi inn til Kuta for å spise middag sammen med Sally og Ryan. Vi endte på Maccaroni Club hvor det var både god mat og happy hour på drinkene. Etter det endte vi på Skygarden igjen. Kjekk kveld det :)
Victoria, Sally & Ryan


Random drunk people on a scooter, dessverre et vanlig synDag 6
Tilbrakte dagen ved bassenget på hotellet. Herlig og avslappende etter en heidundranes kveld på byn. Var en smule hardt å stå opp dagen derpå for å si det sånn.
Jannicke & Linn nyter å ha ferie


På kvelden spiste vi middag med Sally & Ryan og dro på shopping. Eller, det ble vel mest til at jeg så på ting og ikke kjøpe særlig mye. Men jeg kom hjem med en Bintang singlet (obligatorisk) og en ny veske, hurra. One can never have too many purses!
Dag 7
Ryan og Sally kom på besøk til oss på hotellet. Så vi lå langflat med bassenget hele dagen. Herlish, herlish. Det var en gøy dag med særdeles mye latter!!!! Mye vittig skjedde ved bassenget denne dagen, jeg tror kanskje vi skremte de andre hotellgjestene litt.. Haha!!
Sally nyter livet
Et av Aleksandra sine mange random hopp uti bassenget.


På kvelden dro jeg til Kuta med Aleks, Wes og Vic for å spise middag og shoppe litt.
Kom over en fyr som lagde nøkkelhanker. Kostet bare 7kr for en, så jeg slo til å kjøpte en.


Og før vi dro hjem igjen tokvi en tur innom Starbucks. Åå, du herlige mocha frappuchino ♥


Slutter her for denne gang. Neste dag jeg skal fortelle om var ganske innholdsrik, så den får et eget innlegg tenkte jeg. Da skal dere få høre om vår sightseeing dag og hundeangrepet jeg ble utsatt for..
Nå skal jeg legge meg. Første dag av uni i morgen. Off, det blir hardt!!
God natt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kathrine

Kathrine

27, Bergen

27 år gammel jente fra Bergen. Har bodd et år i Australia og tatt bachelor i foto. Handler nok mest om foto her, men også litt hverdagslige ting. Blir glad for tilbakemeldinger, så kommenter gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits